Teambuilding, workshops og personalefester med Madhosmads.dk
Teambuilding, workshops eller personalefester? – Den klarer vi!
Madlavning kan både være en fornøjelse og en sur pligt i de danske hjem. De, der ikke bryder sig om madlavning, er ofte påvirket af deres egen manglende formåen. Hvis det er en sur pligt, ender det tit med præfabrikata eller de forslidte klassikere, der er nogenlunde styr på. Så kommer den dårlige samvittighed måske krybende, fordi man ikke spiser så sundt og varieret, som man burde. Selvom alle de rigtige kogebøger pryder hylden i køkkenet.
Vi kan give dine medarbejdere en fornyet glæde ved madlavning og frisk inspiration. Måske med et salatværksted, en bageworkshop eller en regulær festmenu. Samtidig vil de måske lære hinanden at kende på en ny måde, og de vil samarbejde, som de aldrig har samarbejdet før.
Læs i undermenuerne, hvordan workshops, teambuilding og personalefester kan give mere passion og livsglæde til dine medarbejdere.
Teambuilding
Et professionelt køkken skal fungere optimalt som team, for hvis der er enkelte, der selv kortvarigt melder sig ud af fællesskabet, skiller saucen til bord 16 og fisken til bord 3 bliver kold.
Derfor er gastronomi en givtig måde at arbejde med teambuilding. Det hektiske miljø over gryderne lægger et pres på alle deltagere, som kan vende op og ned på hverdagens psykologi. Måske er det pludselig den normalt forsagte kollega, der viser mest initiativ og vovemod. Måske er det den normalt indadvendte, der pludselig råber højest. Samtidig er der masser af plads til grin og samvær. Det er trods alt kun mad, vi har med at gøre. Fejl er aldrig fatale.
Teambuilding kan sammensættes på et utal af måder. Det kan være alt fra bagning og salatværksted til kombinationen af jagt og gastronomi, hvor vi starter med at nedlægge en sommerbuk, som vi derefter tilbereder. Lad os høre om dine tanker, så vi kan sammensætte en teambuilding til din virksomhed og dine medarbejdere.
Vi skræddersyr din teambuilding.
En workshop med mad
Er der brug for lidt mere socialisering på arbejdspladsen? Så kunne en madlavningsworkshop efter fyraften måske hjælpe? Madlavning er en fremragende øvelse til at bringe mennesker sammen, og måske er det pludselig ham den forsagte fra bogholderiet, der tager teten? Hierarkier nedbrydes, når kødet er ved at brænde på, eller krydderierne pludselig dufter betagende.
Vi kan stille op med alle remedierne, hvis det kræves. Årstiden kan afgøre, om vi skal lave det indenfor eller udenfor. Skal vi bage brød, filetere fisk, sprænge kød eller blande salat? Mulighederne er nærmest uendelige, så lad os sammensætte en workshop, der passer til dine ønsker.
Personalefester
Maden er et væsentligt punkt, når personalefesten skal arrangeres. Hvem kan levere i en ordentlig kvalitet til en fornuftig pris?
Men det er også muligt at lave maden selv og lade deltagerne lave det hele i fællesskab. Dermed bliver madlavningen en del af festen, og det er en god ice-breaker at tilsætte salt til kartoflerne eller klare smørret af til saucen.
Vi stiller med en chefkok, der har overblikket til at sætte alle i sving. Vi kan medbringe et professionelt køkken eller de remedier, der skal til, for at få det hele til at lykkes. Vi laver en festmenu, og maden bliver ikke bare noget, der skal spises – det bliver et produkt, alle har bidraget til. Som nydes i fællesskab.