Om Madhosmads.dk

Vi er tre kokke bag Madhosmads.dk: Mads Falck Valentin-Hjorth, Nick Grønkjær og Phillip Horsewell.

Nick har arbejdet som køkkenchef på Hotel Ebeltoft Strand og køkkenchef på café Corfitz i Horsens. Nick kom med i teamet hos Madhosmads.dk i 2021. Nick har det daglige ansvar i produktionen.

Phillip har erfaring som køkkenchef på Dauphine, og han var tidligere køkkenchef og kok på restauranter i England, bl.a. den trestjernede restaurant The Waterside Inn, som er Roux-brødrenes flagskib.

Mads står for kundekontakten, kontorarbejdet og styringer af diverse projekter og specielle arrangementer, herunder teambuilding. Derudover sammensætter han også menuerne og lægger retningslinjerne for produktionen sammen med Nick.

Mads arbejdede under Phil på restaurant Dauphine og har tidligere været chefkok på bl.a. The Old Course i Sct Andrews samt fiskekok på en lille Michelinrestaurant i Somerset. Han har også erfaring som underviser på en del højskoler og teambuildingworkshops.

Desuden har Mads drevet Horsens Sejlklubs’ restaurant fra 2009-2013, hvor den blandt andet blev nomineret til årets frokostrestaurant i Den Danske Spiseguide.

Team Madhosmads.dk:

Mads Falck Valentin-Hjorth
Mads Falck Valentin-HjorthKok
Telefon: +45 26 99 19 13

Nick Grønkjær
Nick GrønkjærKok
Telefon: +45 20 13 50 46

Phillip Horsewell
Phillip HorsewellKok
Telefon: +45 26 99 19 13

Kontakt os

Madhosmads.dk leverer kantineløsninger, frugtordninger, mødemad og eventmad.

- Vil smage kvaliteten? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Kontakt os