Om Madhosmads.dk

Vi er to kokke bag Madhosmads.dk: Mads Falck Valentin-Hjorth og Phillip Horsewell. Vi har arbejdet sammen siden 2006, hvor vi mødtes over gryderne på restaurant Dauphine i Aarhus.

Phillip har erfaring som køkkenchef på Dauphine, og han var tidligere køkkenchef og kok på restauranter i England, bl.a. den trestjernede restaurant The Waterside Inn, som er Roux-brødrenes flagskib. Phil, som han kaldes i det daglige, står for den daglige ledelse af køkkenet og for den daglige produktion.

Mads står for kundekontakten, kontorarbejdet og styringer af diverse projekter og specielle arrangementer, herunder teambuilding. Derudover sammensætter han også menuerne og lægger retningslinjerne for produktionen sammen med Phil.

Mads arbejdede under Phil på restaurant Dauphine og har tidligere været chefkok på bl.a. The Old Course i Sct Andrews samt fiskekok på en lille Michelinrestaurant i Somerset. Han har også erfaring som underviser på en del højskoler og teambuildingworkshops.

Desuden har Mads drevet Horsens Sejlklubs’ restaurant fra 2009-2013, hvor den blandt andet blev nomineret til årets frokostrestaurant i Den Danske Spiseguide.

I køkkenet hos Madhosmads.dk er vi omtrent ti mand om at producere mødemad, frokostordninger og ekstrabestillinger.

Vores værdifulde team:

Mads Falck Valentin-Hjorth
Mads Falck Valentin-HjorthKok
Telefon: +45 26 99 19 13

Mads står for kundekontakten, kontorarbejdet og styringer af diverse projekter og specielle arrangementer, herunder teambuilding.

Phillip Horsewell
Phillip HorsewellKok
Telefon: +45 26 99 19 13

Phil, som han kaldes i det daglige, står for den daglige ledelse af køkkenet og for den daglige produktion.

Kontakt os

Madhosmads.dk leverer kantineløsninger, frugtordninger, mødemad og eventmad.

- Vil smage kvaliteten? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Kontakt os