Frokostordninger
Mødemad
Teambuilding
Eventmad

Frokostordning fra Madhosmads.dk

0pers.
Vi leverer frokostordninger for helt ned til 15 personer.
0,- kr.
Vores frokostordning går fra 54 kr. pr. person eks. moms.
0min.
Vi er aldrig længere væk end 15 minutter.

Én løsning – alt inkluderet!

Vi har stor fokus på, at maden skal være spændende, sund og varieret – men med respekt for dem som er til det mere klassiske.

Vi laver alt fra bunden. Ingen præfabrikata. Tapenader, dressinger, salsa og pesto er altid af egen opskrift. Vores brød er bagt på surdej og fuldkornsmel.

Vi er meget bevidste om, at alle vore kunder er forskellige, og at der kan være forskellige kulinariske præferencer på en maskinfabrik og et advokatkontor. Derfor tilpasser vi altid vores mad til dem, der skal spise det.

Vores buffeter består af en dagens ret, som skifter hver dag. Den kan være alt fra flæskesteg over coq au vin til sushi. Hertil to slags sprøde salater, fade med forskelligt grønt og et koldt bord med tre slags hjemmelavet pålæg eller slagterpålæg samt en dagens delikatesse. Hjemmelavede snacks, dressing, pestoer og tre – fire slags hjemmebagt brød. Endelig en ugentlig kagedag og en ugentlig ostedag.

Vi sætter en ære i variation, sundhed og kreativitet. Så vidt, det er muligt, prøver vi hver dag at gøre alle glade. Hvis dagens ret er lidt ”moderne”, er der lagt vægt på den klassiske mad på resten af buffeten.

Få et tilbud og en GRATIS prøvedag med Madhosmads.dk

Eksempel på ugemenu fra Madhosmads.dk

Mandag
Den Lune Ret: Tyrkiske frikadeller med feta dip
Salat: Gulerod og kål raitta
Det kolde bord: Skåret Pålæg: Lammeculotte med mynte gelé, Kartoffel spegepølse med urte mayo, Tomat tapenade
 Grøntsagsstave
~~~
Tirsdag
Den Lune Ret: General Tso kylling med ris og broccoli
Salat: Blomkåls salat med rosiner og hasselnødder
Det kolde bord: Skåret Pålæg: Æble røget skinke med italiensk salat, Okse spegepølse med peberrodscreme, Tun salat
 Ostebræt
~~~
Onsdag
Den Lune Ret: Fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød
Salat: Toscansk tomat salat med croutoner
Det kolde bord: Skåret Pålæg: Rullepølse med sky og rødløg, Paprika kalkun med pickles og karse, Skinke salat med grov sennep og estragon
 Snack: Parmesan butterdej stænger
~~~
Torsdag
Den Lune Ret: Beanstew med majskolber
Salat: Hjertesalat med mormor dressing og bær
Det kolde bord: Skåret Pålæg: Roastbeef med remoulade og ristede løg, Kalkun chorizo med basilikum creme, Ristet gulerod og appelsin tapenade
 Kage: Havre og frugt müsli bars
~~~
Fredag
Den Lune Ret: Oksesteg med frittede løg og kold bearnaise
Salat: Tabouleh salat
Det kolde bord: Skåret Pålæg: Spegepølse med valnød og rødbede,Hamburgerryg med nordisk salat, Ærte pesto
~~~
Ud over det beskrevne er der altid den grønne salat vores hjemmebagte brød og div. ekstra snacks
Få et uforpligtende tilbud

Afrydning/Oprydning

Ønsker man vores fuldservice-buffet, kan det arrangeres at man får en kok med som anretter og servicerer buffeten under hele frokosten. Så ordner vi også opvasken og stiller eventuelt drikkevarer og anretninger klar til møder senere på dagen. Derudover kan det aftales, at kokken ”nulstiller” kantinen efter frokosten, hvilket vil sige, at vi vasker bordene og stolene af efter frokosten.

Frugtordning

Det er muligt at supplere en frokostordning med en frugtordning. Kontakt os for muligheder.

Banner_gul_847x274